marți, 10 aprilie 2012

IUBIRILE BĂIEŢILOR DIN VALEA BANULUI (2)



Graţie fiului meu Vlad, de câteva zile, cartea mea "Iubirile băieţilor din Valea Banului" poate fi citită de pe acest blog, făcând click pe coperta ei situată mai jos, în dreapta paginei.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo Vlad ! ! col ha cavod este prima replica ... dar la mine nu se deschide cartea , dupa clic ramin tot pe coperta , ce trebuie sa fac in continuare ?
kety

Unknown spunea...

Buna dimineata!
Normal se deschide fara probleme, dar probabil ca si aici trebuie sa aveti instalat Adobe Flash Player. Va dau link-ul de unde puteti descarca si instala apoi acest programel:

http://get.adobe.com/flashplayer/download/?installer=Flash_Player_11_for_Other_Browsers_(32_bit)&os=XP&browser_type=Gecko&browser_dist=Firefox&a=McAfee_Security_Scan_Plus
s
Va doresc succes!

Unknown spunea...

Acum analizand mai atent ceea ce mi-ati relatat realizez ca de fapt browserul dv-stra de Internet blocheaza aparitia noilor ferestre. Vedeti ca undeva in bara de sus a browserului apare un mesaj cum ca ferestrele aditionale sunt blocate. Faceti click pe acel mesaj si selectati optiunea de a permite aparitia sau lansarea acestora!

Anonim spunea...

Vlad , iti multumesc , am bijbiit ca o bababa NEcomunista dar nu gasesc rezolutia , astept pe nepotul meu sa ma scoata la liman ... oricum inca odata , apreciez promptitudinea , priceperea si bunavointa ta K

Trimiteți un comentariu